Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΙΣΙΝΑΣ


Οι παρακάτω προσφορές αφορούν το θέμα της απολύμανσης του νερού, του φωτισμού, της αισθητικής και της καθαριότητας της πισίνας .

1 ) Το σύστημα απολύμανσης μέσω ηλεκτρόλυσης άλατος Aquarite – pro της Αμερικάνικης εταιρίας Hayward, είναι η τεχνολογική εξέλιξη όλων των συστημάτων χλωρίωσης μια πισίνας. Είναι κατάλληλο για όλους του τύπους πισίνας. Περιλαμβάνει αυτοκαθαριζόμενο θάλαμο ηλεκτροδίων έτσι ώστε να αυξάνει την ζωή των ηλεκτροδίων και να μειώνει το κόστος συντήρησης.
Επίσης για μικρές πισίνες έως 90m3 το σύστημα Salt & swim της εταιρίας Hayward, λειτουργεί σε συνδυασμό με την θερμοκρασία του νερού της πισίνας για να ελαχιστοποιεί την κατανάλωση του άλατος όταν η θερμοκρασία του νερού είναι χαμηλή και διακόπτει την λειτουργία του όταν η θερμοκρασία του νερού πέσει κάτω από 80c. Όπως και το Aquarite – pro έτσι και το Salt & swim έχει πολύ εύκολη εγκατάσταση και λειτουργεί αυτόνομα ρίχνοντας αλάτι στην πισίνα σας.
Τα συστήματα χλωρίωσης μέσω άλατος παρέχουν πολλαπλά οφέλη και στους ιδιοκτήτες αλλά και στους κολυμβητές :
  •  Δεν ερεθίζει το δέρμα και τα μάτια σας δίνοντας μια ευχάριστη αίσθηση στο σώμα του κολυμβητή.
  •  Το νερό δεν έχει την συνηθισμένη μυρωδιά του χλωρίου.
  •  Η συντήρηση της πισίνας γίνεται πιο εύκολα και γρήγορα χωρίς το καθημερινό άγχος της μέτρησης του επιπέδου του χλωρίου.
  •  Επιτυγχάνετε συνεχή παραγωγή χλωρίου με μία φορά την σαιζόν προσθήκη άλατος
  •  Η χλωρίωση με ηλεκτρόλυση άλατος θεωρείται η πιο φιλική προς το περιβάλλον μέθοδο απολύμανσης
              ΠΡΟΣΦΟΡΑ PISCINITY - ΧΛΩΡΙΩΣΗ ΜΕ ΑΛΑΤΙ        ΠΡΟΣΦΟΡΑ PISCINITY - ΧΛΩΡΙΩΣΗ ΜΕ ΑΛΑΤΙ
για περισότερες πληροφορίες  πατήστε εδώ : Χλωρίωση με Αλάτι
 ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ :
  1. Aqarite pro 150 m3                   1.650€ - 30% + Φ.Π.Α
  2. Salt @ Swim  90 m                  1.160€ - 30% + Φ.Π.Α
  3. Αυτόματος Ρυθμιστής ΡΗ             830€ - 30% + Φ.Π.Α
2) Αλλάξτε τα φώτα στην πισίνα σας… Οι προβολείς LED (Light-Emitting Diode) συνδυάζουν μεγάλη οικονομία στη λειτουργία τους και έχουν την δυνατότητα πολλών χρωματικών αποχρώσεων χάρη στην ανάμιξη τριών χρωμάτων (κόκκινο, πράσινο, μπλε) συνδυασμών, δίνοντας έναν διαφορετικό και ομοιόμορφο φωτισμό. Σε αντίθεση με τις κοινές λάμπες που έχουν διάρκεια ζωής 500 ώρες, οι λάμπες LED έχουν διάρκεια ζωής τουλάχιστον 100.000 ώρες. Επιπλέον, σε συνδυασμό με τη χαμηλή κατανάλωση (21W-50W) αποτελούν ιδανική λύση για το φωτισμό της πισίνας σας. Εγκαθίστανται εύκολα και απλά στην ήδη υπάρχουσα εγκατάσταση υποβρύχιου προβολέα πισίνας. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά…
 ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ :
  1. Λάμπα led RGB 25 W                 190€ -30%   + Φ.Π.Α 2 χρόνια εγγύηση
  2. Λάμπα led Ψυχρό λευκό 25 W   140€ -30%   + Φ.Π.Α 2 χρόνια εγγύηση
  3. Λάμμπα led RGB 14 W               110€ -30%   + Φ.Π.Α χωρίς εγγύηση
  4. Λάμπα led Ψυχρό λευκό 14 W     96€ -30%   + Φ.Π.Α. χωρίς εγγύηση

3 ) Η τελευταία λέξη στον καθαρισμό…
Η Εvac – pro είναι το καινούργιο μοντέλο αυτόματης σκούπας καθαρισμού πισίνας της Hayward. Είναι κατάλληλη για κάθε τύπο τελικής επιφάνειας (διαστάσεων έως 7m x 14m) και είναι προγραμματισμένη να καθαρίζει αποτελεσματικά όχι μόνο τον πυθμένα της πισίνας αλλά επίσης τα περιμετρικά τοιχία της καθώς και τις γωνίες της. Όλα συμβάλλουν και συνηγορούν υπέρ ενός τέλειου αποτελέσματος. Το ρομπότ Evac - pro έχει την δυνατότητα επιλογής σύντομου ή πλήρους κύκλου καθαρισμού, νέο υδροδυναμικό σχεδιασμό, τζάμι μπροστά για τον οπτικό έλεγχο των φίλτρων της και χαμηλή τάση λειτουργίας - μικρή κατανάλωση ενέργειας.
ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ :
  1. Ρομπότ πισίνας Evac pro (πυθμένας + τοιχεία)   1.280€ - 30% + Φ.Π.Α
  2. Ρομπότ πισίνας Evac (μόνο πυθμένας)                  980€ - 30%  + Φ.Π.Α

ΠΡΟΣΦΟΡΑ PISCINITY - ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΣΚΟΥΠΑ ROBOT           ΠΡΟΣΦΟΡΑ PISCINITY - ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΣΚΟΥΠΑ ROBOT
για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ : Αυτόματες Σκούπες

 

------- ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ SPA ------

  1. Σειρά Oasis Μοντέλο OS 300  1,9 X 1,9m, 5 θέσεων υδρομασάζ με 40 στόμια, στην εκπληκτική τιμή των 5.450€+ Φ.Π.Α + έξοδα μεταφοράς και τοποθέτησης
ΠΡΟΣΦΟΡΑ PISCINITY - SPA

 

  1. Σειρά Oasis Μοντέλο OS 500 2,4 X 2,3m, 6 θέσεων υδρομασάζ με 67 στόμια, στην εκπληκτική τιμή των 7.650€+ Φ.Π.Α + έξοδα μεταφοράς και εγκατάστασης

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ PISCINITY - SPA

Περισσότερες πληροφορίες εδώ :  http://www.piscinity.com/